banner
Gündem

‘Berat; arınma, temizlenme ve yeniden uyanış gecesidir’

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, berat kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.  aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, berat kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. başkan yazgı, mesajında; “berat kandili, müslümanlar..

‘Berat; arınma, temizlenme  ve yeniden uyanış gecesidir’
banner

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, berat kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, berat kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. başkan yazgı, mesajında; “berat kandili, müslümanlar olarak vicdanlarımızı muhasebeye çekme, nefislerimizi terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarımızın telafisi için eşsiz bir fırsat sunmaktadır” dedi.
Şaban ayı içerisinde yer alan ve ramazanın müjdecisi olarak da bilinen berat kandili dolayısıyla açıklamada bulunan belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “berat, borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma, ceza veya sorumluluktan kurtulma anlamına gelmektedir.  bu geceler müslümanlar için bir fırsat gecesidir. müslümanlar olarak böylesine önemli bir günün feyz bereketinden istifade etmeliyiz.
kandil vesilesi ile aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, tüm İslam âleminin berat kandilini kutluyorum. bu gecede yapacağımız ibadet, duaların kabul olmasını cenabı hak”tan niyaz ediyorum.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası