banner
Spor

​BEŞİKTAŞ’TAN MUSTAFA İLE ANLAŞILDI

aksaray belediyespor takımı, beşiktaş alt yapısında yetişen ve geçen sezon karacabey belediyespor takımında yer alan 1998 doğumlu genç santrafor  mustafa apardı ile anlaşma sağlandı ve afyon”da devam eden 2. etap..

​BEŞİKTAŞ’TAN MUSTAFA İLE ANLAŞILDI
banner

aksaray belediyespor takımı, beşiktaş alt yapısında yetişen ve geçen sezon karacabey belediyespor takımında yer alan 1998 doğumlu genç santrafor  mustafa apardı ile anlaşma sağlandı ve afyon”da devam eden 2. etap kampına dahil etti. genç golcü mustafa apardı siyah beyazlıların kamp yaptığı afyon”a gelerek siyah beyazlı yönetim ile masaya oturdu. görüşmelerin ardından genel kaptan İsa güzel ve sportif direktör hayati Şenkaya genç oyuncuyu siyah beyazlı renklere bağladı. genç golcü takımla birlikte kamp çalışmalarına katıldı. resmi imzaların önümüzdeki günler atılması ve mustafa apardı”ın resmen aksaray belediyespor”lu olacağı belirtildi. spor servisi olarak her iki taraf için hayırlı olsun diyoruz. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası