banner
Gündem

​Beşir derneği ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyor

aksaray beşir derneği tarafından başlatılan ramazan ayı boyunca dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla yürütüldüğü "bir kap bir kalp" projesiyle, ihtiyaç sahibi..

​Beşir derneği ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyor
banner

aksaray beşir derneği tarafından başlatılan ramazan ayı boyunca dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla yürütüldüğü "bir kap bir kalp" projesiyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyor.
aksaray beşir derneği tarafından başlatılan ramazan ayı boyunca dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla yürütüldüğü "bir kap bir kalp" projesiyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyor. dernek üyeleri, her akşam iftar vaktine dakikalar kala, titiz bir çalışmayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak, hayırseverler tarafından hazırlanan çeşitli sıcak yemekleri, bekleyen sofralara yetiştirmenin telaşını yaşıyorlar.
sizde bu kampanyaya destek olabilirsiniz
beşir derneği aksaray il temsilcisi mustafa yılmaz,”aksaray genelinde tespit ettikleri ailelere ramazan boyunca "bir kap bir kalp" projesiyle ulaştıkları hayırseverlerden aldıklarımız yemekleri, iftar vakti kapılarını çalıyoruz. "evlerde hazırlanan sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. bir diğer amacımız ise ne alan el görüyor nede veren el görüyor. biz bu hayra köprü vazifesi işlevi görüyoruz .biz burada evlerde pişirilen yemeğin 4 kişilik yerine  durumu iyi olan vatandaşlar 8 kişilik pişiren hayır sever vatandaşlar “www.besir.org.tr” adresine girip bize ulaşıyorlar. biz de hayırseverlerin hazırladıkları sıcak yemekleri sefer taslarından alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. biz de dernek olarak daha önce araştırdığımız, derneğimizde kayıtlı olan ihtiyaç sahibi, hasta, yalnız yaşayanlar, dul ve yetim, işsiz ailelere teslim ediyoruz. her gün yaklaşık 30-45 arasındaki ailenin iftardaki sıcak yemek ihtiyacını karşıladıklarını ifade edilerek , "amacımız en büyük iftar sofrasını gönüllerde kurmaktır. ekonomik durumu iyi olanlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprüyüz."dedi.foto-haber :ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası