banner
Gündem

Bilardo tutkunları birincilik için yarıştı

akademi bilardo spor tesisi, aksaray genelinde özel üç band bilardo turnuvası düzenledi. aksaray akademi bilardo spor tesisinin düzenlediği turnuvaya yoğun katılım gerçekleşti. 32 kişinin katıldığı özel üç band bilardo turnuvasının..

Bilardo tutkunları  birincilik için yarıştı
banner

akademi bilardo spor tesisi, aksaray genelinde özel üç band bilardo turnuvası düzenledi.
aksaray akademi bilardo spor tesisinin düzenlediği turnuvaya yoğun katılım gerçekleşti. 32 kişinin katıldığı özel üç band bilardo turnuvasının kazananı murat canlıer oldu.
akademi bilardo işletmesinin müdürü emrah tıkna: “güzel maçlara ev sahipliği yapıyoruz. Özel üç band bilardo turnuvası düzenledik. yoğun bir katılım oldu. 32 kişinin katıldığı turnuvada 1″inci murat canlıer, 2″inci emrah uzun, 3″üncü ise hilmi tezcoşkun ve barış tunç oldu. turnuvaya katılan sporcu arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.
turnuva birincisi murat canlıer ise: “böylesine güzel turnuvaları aksaray”da görmekten dolayı çok mutluyuz, bilardo tutkunları olarak daha sık yapılmasını temenni ediyoruz. tüm sporcuları tebrik ediyorum. bilardo çok bilinen bir spor dalı değil ancak katılım çok güzeldi. 32 bilardo tutkunu sporcu arkadaşımız katıldı. böyle bir turnuvada birinci olmakta beni çok mutlu etti. bilardo, son yıllarda spor dalları içinde önemli bir yer kaplamaya başladı, inşallah aksaray genelinde ve türkiye”de bu dalda güzel başarılar elde ederiz” foto-haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası