banner
Siyaset

‘Bir an önce önlem alınmalı’

aksaray yeni sanayi sitesindeki esnafları ziyaret eden cumhuriyet halk partisi (chp) İl başkanı ali abbas ertürk, sanayi esnafının sorunlarını dinledi. ertürk, sanayi esnafının özellikle doğalgaza ve elektriğe gelen zamlardan dolayı..

‘Bir an önce önlem alınmalı’
banner

aksaray yeni sanayi sitesindeki esnafları ziyaret eden cumhuriyet halk partisi (chp) İl başkanı ali abbas ertürk, sanayi esnafının sorunlarını dinledi. ertürk, sanayi esnafının özellikle doğalgaza ve elektriğe gelen zamlardan dolayı sıkıntılı olduğunu söyledi.

zam furyasının herkesi olumsuz etkilediğini dile getiren ertürk; “hayat pahalılığı, zamlar, insanları canından bezdirmiş durumda. her açıklamamızda söylüyoruz, esnaf bu ülkenin ana konusu ve bel kemiğidir. bu ülkeyi ayakta tutan esnaftır. trilyonluk iş adamlarının verdiği vergiden esnafımızın verdiği vergi daha çoktur. dolayısıyla her platformda dile getiriyoruz. bu elektrik zamlarını bir an önce aşağı çekin. pompa fiyatlarında olan artışı bir an önce durdurun. esnaf, faaliyetlerini devam ettiremeyecek noktaya gelmiş durumda. esnafın yaşadığını herkesin yerinde görmesini istiyoruz. Öyle sıcak odalarda, şaşalı koltuklarda oturarak esnafın hali anlaşılmaz. İktidarda bulunan siyasetçilerin de esnafın yaşadıklarını yerinde görmeleri gerek. geçen ay 200 lira gelen fatura, 600 liraya çıkmış. esnaf için bıçak kemiğe dayanmış demiyoruz, kemiği de geçmiş durumda. bir an önce önlem alınması gerek” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası