banner
Gündem

Bir köyün daha içme suyu sorunu çözüldü

aksaray İl Özel İdaresi su ve kanal hizmetleri müdürlüğü tarafından merkez ilçeye bağlı akçakent köyünde İçme suyu terfili İsale hattı ve terfi binası, enerji nakil hattına ait işler tamamlandı. aksaray..

Bir köyün daha içme  suyu sorunu çözüldü
banner

aksaray İl Özel İdaresi su ve kanal hizmetleri müdürlüğü tarafından merkez ilçeye bağlı akçakent köyünde İçme suyu terfili İsale hattı ve terfi binası, enerji nakil hattına ait işler tamamlandı.
aksaray İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “merkez ilçemize bağlı akçakent köyümüzde mevcut bulunan su kaynağının yetersiz kalması ve artan su ihtiyacını karşılamak için 150 metre derinliğinde su kuyusu açılmıştır. kaynaktaki su 16 atü basınca dayanıklı borular ile 960 metre uzaklıktaki mevcut kullanılan şebekeye bağlanarak içme suyu kaynağında artış sağlanmıştır. proje kapsamında 1000 metre enerji nakil hattı ve 50 kva”lık trafo ile tesisin enerji ihtiyacı karşılanmıştır. proje ile akçakent köyümüzün içme suyu sorunu çözüme kavuşturulmuştur” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası