banner
Esnaf

Bisiklet satışında patlama yaşanıyor

yaz sezonunun açılıp okulların kapanması ile karnelerini alan öğrencileri saran hediye heyecanında, aileler bisiklet satışlarını da patlattı. yaz sezonunun açılıp okulların kapanması ile karnelerini alan öğrencileri saran hediye heyecanında, aileler..

Bisiklet satışında  patlama yaşanıyor
banner

yaz sezonunun açılıp okulların kapanması ile karnelerini alan öğrencileri saran hediye heyecanında, aileler bisiklet satışlarını da patlattı.
yaz sezonunun açılıp okulların kapanması ile karnelerini alan öğrencileri saran hediye heyecanında, aileler bisiklet satışlarını da patlattı. yaz mevsimi ve okulların 3 aylık tatile girmesi ile öğrencilere karne hediyesi bisikletlere yoğun talep göstermesi ile satışlarında patlama oldu.
okulların kapanması ile bisiklet mağazasına gelerek bisiklet alan velilerin olduğunu belirten erpa bisiklet satıcısı erol çelik; "veliler artık çocuklarına teşvik ve teknolojiden uzak tutmak için karne hediyesi bisiklete daha çok yöneliyor. eskiden çocuklar ailelerine zorla bisiklet aldırırdı, şimdi aileler çocuklarına zorla bisiklet aldırıyor." ifadelerini kullandı. çelik; "biz tüm aksaray”a hitap ediyoruz. İşlerimiz geçen seneye göre biraz daha iyi. çünkü çeşidimizi geliştirdik. tüm öğrencilere yönelik bisikletlerimiz mevcut. karne hediyesi olunca da her sene ya tam bu hafta satışlar patlıyor, bizde müşterilerimize bir karne kampanyası hazırladık. 1 hafta boyuncu işletmemize takdir belgesini getirene getiren tüm öğrencilere çeşitli indirim yaptık." dedi.
"bİsİklet, bİsİkletçİden alinmali çÜnkÜ hİzmet var"
erol çelik, “biz sadece ürünü satmıyoruz bunun yanında hizmetimizi de satıyoruz. bir sorun yaşandığında kendi atölyemiz var. burada ufak tefek sorunları ücretsiz olarak ta yapıyoruz. parça gerektiren hususlarda işçilik almadan yardımcı oluyoruz. bizden satış sonrasındaki hizmeti de satın alıyorsunuz. marketlerden ayrılan aramızdaki fark bu. marketlerde sorumlu konuyu müdürüne atıyor, öbürü ben bilmiyorum geri alamam, servisine götürün diyor. marketlerin bulduğu servisler ben bisikleti kurayım, kurulum bedelini alayım bir daha bana gelmesinler mantığı ile hareket ediyor. o yüzden hizmet sunmuyorlar. ama biz yüz yüze bakan insanlarız. fabrika ile de, müşteri ile de muhatap olan biziz. bisiklet bisikletçiden alınmalı. ben hizmeti layığıyla yerine getirdiğime inanıyorum." diye konuştu.
“bİsİkletle bİrlİkte kask da alin”
karne ödülün acıyla bitmesinin önüne alınacak tedbirlerle geçilebileceğine dikkat çeken çelik, büyük bir heyecanla bisiklete kavuşan çocuklara “park ve trafiğe kapalı alan dışında bisiklet kullanmayın” uyarısında bulundu. bisiklet kullanan çocukların bisiklet yolları, park, bahçe ve oyun alanlarını kullanmalarını tavsiye etti. trafiğe kapalı alanlarda bisiklet kullanımının teşvik edilmesi ve mutlaka çocuklara kask, dirseklik ve dizlik giydirilmesi gerektiğini vurgulayan çelik, muhtemel kazaların önüne geçebilmek amacıyla, eğlence ve ulaşım vasıtalarını kullanan çocukların dikkatli davranması gerektiğini dile getirdi.
kamber demir İlkokulu 4″üncü sınıf öğrencisi kerim efe Özkaraca, ”sınıf ikincisi olarak 97 puanla sınıf ikincisi olarak takdir belgesi aldım. babamda bana 18 jant bir bisiklet hediye aldı. çok mutluyum. bir da haki seneye 5″inci sınıfa piri mehmet paşa ortaokuluna gideceğim.” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası