banner
Gündem

‘Biz okuyoruz, sizde okuyun’

8 eylül 2017 tarihinde aksaray”da oluşturdukları kitap kulübü ile örnek teşkil ediyorlar.  8 eylül 2017 tarihinde aksaray”da oluşturdukları kitap kulübü ile örnek teşkil ediyorlar.  aksaray”da genişleyen kitlesi ile faaliyetlerini sürdüren..

‘Biz okuyoruz, sizde okuyun’
banner

8 eylül 2017 tarihinde aksaray”da oluşturdukları kitap kulübü ile örnek teşkil ediyorlar. 
8 eylül 2017 tarihinde aksaray”da oluşturdukları kitap kulübü ile örnek teşkil ediyorlar. 
aksaray”da genişleyen kitlesi ile faaliyetlerini sürdüren kitap kulübü üyeleri kültürpark teras cafe”de olağan kitap değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
okudukları kitapların değerlendirmesini yapan ve kitap üzerine hoş sohbet anlarının yaşandığı program üyelerin okuduğu kitaplarla fotoğraf çektirmesi ile son buldu.
kitap kulübünün kuruluş serüvenini anlatan aksaray Üniversitesi dr. Öğretim Üyesi elif hasret kumcu; “yakın arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz zaman dedikodu ve magazin mahiyetindeki sohbet ortamının olmamasına dikkat ediyoruz. bu manada arkadaşlarımızla bir kitap kulübü oluşturmak ve bir araya geldiğimiz sohbet ortamlarında okuduğumuz kitaplar hakkında konuşmak üzere bir girişimde bulunduk. arkadaşlarımızla birlikte bir kitap kulübü oluşturduk. faaliyetlerimize de hızlı bir başlangıç yaptık. Şuan ikinci yılımızı tamamlıyoruz. geriye dönüp baktığımızda kütüphanemizin bambaşka bir yapıya büründüğünü, kulübümüze her geçen gün yeni kitapseverlerin eklendiğini görüyoruz. bu bizleri onurlandırıyor.  zaman zaman toplantılar yaparak aramızdaki bağları da kuvvetlendiriyoruz.” dedi.
kulübün faaliyetlerini duyurmak adına @kitapkulubumuz instagram sayfasından toplantılarla ilgili paylaşımlarda bulunduklarını ifade eden dr. Öğretim Üyesi kumcu; “bizim amacımız bu tür faaliyetlerin artarak yayılmasına bir nebze de olsa katkı sunmaktır. sosyal medya hesaplarımızda gezdiğimiz yerleri, gittiğimiz mekânları, yeme içme anları gibi paylaşımlardan ziyade okuduğumuz kitapları, kitaplarda ilgi duyduğumuz cümleleri paylaşarak farklı bir etkileşim ortamı oluşturuyoruz.” diye konuştu.  haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası