banner
Gündem

‘Bizim yolumuz kutlu yoldur, bizim yolumuz hak yoludur’

kapali çarŞi esnafindan mhp adaylarina sicak karŞilama aksaray”ın önemli ticaret merkezlerinden biri olan kapalı çarşı”da esnafları ziyaret eden milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı..

‘Bizim yolumuz kutlu yoldur, bizim yolumuz hak yoludur’
banner

kapali çarŞi esnafindan mhp adaylarina sicak karŞilama aksaray”ın önemli ticaret merkezlerinden biri olan kapalı çarşı”da esnafları ziyaret eden milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli esnaflar tarafından sıcak karşılandı. aksaray”da yeni yüzlerle yeniden diriliş zamanı geldiğini belirten esnaflar, milliyetçi hareket partisinin aksaray”da yeniden dirilişi sağlayacak adaylara sahip olduğunun altını çizdi. esnafların ve bayanların yoğun ilgisi ile karşılaşan mhp aksaray milletvekili adayı aysun hızlı okur ise esnaflara yönelik olarak yaptığı açıklama da; " kutlu davada hak yolunda ilimizi sanayi,turizm, tarım, hayvancılık ve ticaret merkezi yapmak sizlerin yanında ailenizden bir evladınız olarak çalışmak için 24 haziran”da inşallah yeniden tarih yazacağız. hakka hizmeti halka hizmet bilerek çıkacağımız hak yolunda ilimizi yeniden diriliş için yeni yüzlerle ayağa kaldıracağız. her zaman her gittiğimiz yerde söylüyoruz bizim yolumuz kutlu yoldur, bizim yolumuz hak yoludur. bu yol erenler, yiğitler ve dürüst insanların yer aldığı yüreğinde vatan ve memleket aşkı ile çalışma azmi olan yürekli insanların yoludur. bizler aksaray”ın yiğit ve dürüst insanlarından bu kez ilimizde tarihi yeniden yazmalarını istiyoruz. bu anlamda kapalı çarşımızın yiğit ve dürüst esnaflarının desteğine ihtiyacımız vardır. rabbim bizi bu kutlu yolda muzaffer kılsın."dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası