banner
Gündem

Boysak, güven tazeledi

İlim yayma cemiyeti (İyc) aksaray Şubesi 5. olağan genel kurulu yapıldı. ali boysak yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. yapılan faaliyetlerle ilgili olarak genel kurula bilgiler veren boysak; “71 yılın tecrübesiyle..

Boysak, güven tazeledi
banner

İlim yayma cemiyeti (İyc) aksaray Şubesi 5. olağan genel kurulu yapıldı. ali boysak yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

yapılan faaliyetlerle ilgili olarak genel kurula bilgiler veren boysak; “71 yılın tecrübesiyle yurtlarımızda misafir edilen öğrencilerimizin ülkemize çok kıymetli hizmetleri oluyor. biz hala aynı heyecanla asımın nesli”nin yetişmesi için çaba sarf ediyoruz” dedi.

boysak, İyc misyonu gereği, ülkenin kalkınmasına; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmak anlayışıyla faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

aksaray”da kız öğrenciler için oldukça rahat ve huzurlu bir ortamda yurt hizmeti sunmaya gayret ettiklerini de vurgulayan boysak, öğrenci yurdunda öncelikli hedeflerinin öğrencilerin derslerinde üstün başarı elde etmelerine katkı sunmak olduğunu, bununla beraber kariyer planlamaları, geziler, sosyal ve ilmi faaliyetler yürütüldüğünü aktardı.

Şube faaliyetleri olarak birçok yazar ve akademisyenle programlar icra edildiğini ifade eden boysak, toplumda her geçen gün her meslek dalında örnek insanlara daha çok ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası