banner
Siyaset

‘Bu girdaptan da güçlü bir şekilde çıkacağız’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yeni ekonomi modelinin açıklanmasının ardından döviz kurlarında tarihte görülmemiş bir düşüş yaşandığını söyledi. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğinde 19 yıllık tecrübeyle her türlü..

‘Bu girdaptan da güçlü bir şekilde çıkacağız’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yeni ekonomi modelinin açıklanmasının ardından döviz kurlarında tarihte görülmemiş bir düşüş yaşandığını söyledi. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğinde 19 yıllık tecrübeyle her türlü sorunun üstesinden el birliği içerisinde gelmeyi başardıklarını ifade eden İl başkanı altınsoy, “vazgeçmeyeceğiz. türkiye”yi kalıplara hapsetmek isteyenlere karşı mücadele etmekten; geleceğe bağımsız, güçlü ve büyük türkiye”yi miras bırakma hedefimizden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

altınsoy, “gördük ki doların düşmesine üzülenler, ‘doların düşmesi için faizin artırılması gerekir” diyenler yine hüsrana uğradılar. ‘bu bir alım fırsatıdır” diyen zavallıları, milli paramıza değer kazanmasına sevinemeyenleri, ekranlarda boğazı düğümlenenleri, yüzü düşenleri ibretle izledik. elbette bazı sıkıntılar yaşıyoruz. ancak cumhurbaşkanımızın açıkladığı yeni ekonomi modelimizle faiz, enflasyon, döviz girdabından daha güçlü bir biçimde çıkarak sorunları hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

ana muhalefetin döviz kurunun düşmesine ilişkin herhangi bir olumlu açıklama yapmadığını belirten altınsoy, “aksine dövize endeksli türk lirası mevduat düzenlemesini de ‘organize bir art niyet” olarak nitelendirdi. anlaşılan o ki döviz kurundaki düşüşe üzülenler, yatırımlar yapılmasın diye türkiye”yi büyükelçilere şikayet eden, dolar kurunu bahane ederek birilerinden medet umanlar, bu defa soluğu nerede alacak, bizi kime şikayet edecek bekleyip göreceğiz. bunun ötesinde her fırsatta ülkede felaket tellallığı yapanlar, bakalım ne üretecekler. sözde değil özde ülkesini seven herkesin, türk lirasının değer kazanmasından, ihracattan, üretimden memnuniyet duyması vatanseverliğin en önemli göstergesidir” şeklinde konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası