banner
Siyaset

‘Bu sorunları acil çözmeliyiz’

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, parti teşkilatı ile beraber ilçe ve köylerde ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi. ziyaretlerde vatandaşların ekonomik olarak sıkıntılı olduğunu gördüklerini kaydeden çölkesen, “biz mhp..

‘Bu sorunları acil çözmeliyiz’
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, parti teşkilatı ile beraber ilçe ve köylerde ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi. ziyaretlerde vatandaşların ekonomik olarak sıkıntılı olduğunu gördüklerini kaydeden çölkesen, “biz mhp olarak asgari ücretin açlık sınırının üzerine çıkarılması, asgari ücretten vergi alınmaması, emekli maaşlarının iyileştirilmesi, 3600 ek göstergenin bütün memurlar için uygulanması ve eyt sorunun çözülmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

‘esnafa faİzsİz kredİ verİlmelİ”
koronavirüs sürecinde vatandaşların zor günlerden geçtiğini vurgulayan çölkesen, esnaflara faizsiz ve uzun vadeli kredi imkanı verilmesi, sgk prim borcu ile vergi borcu affı getirilmesini önerdi. çiftçilere ve üreticilere verilen mazot, gübre desteğinin arttırılması gerektiğini de ifade eden çölkesen, “maliyetlerin düşürülmesi için özellikle yem, tohum ve gübre fiyatları kontrol altına alınmalıdır” dedi.

‘acİl çevre yolu yapilmali”
Şehir genelinde de bir takım sorunların olduğunu aktaran çölkesen; “ayrıca şehrimizin merkezinde trafik ve park sorununun da acilen çözülmesi gerekmektedir. Şehir merkezine araç ile girmek ya da park yeri bulmak büyük sıkıntıdır. bu durumdan halkımız çok muzdariptir. yine şehrimizin içinden geçen uluslararası yolun çevre yolu ile dışarı alınması gerektiğini geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklama ile dile getirdik” ifadelerini kullandı.

‘ortakÖy yolu bİtİrİlmelİdİr”
İlçelerle ilgili tespit ettikleri sorunların da olduğunu dile getiren çölkesen, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “eskil İlçemizin yeraltı sularının azalması nedeniyle bu bölgeye dış havzadan su getirilmez ise yakın bir zamanda büyük sorunlarla karşılaşılacağını ve toplulaştırma nedeni ile toprak sahiplerinin sıkıntılı olduğunu gördük.  ortaköy İlçemizin en önemli sorunu ise bir türlü yapılmayan aksaray-ortaköy bağlantı yoludur. ağaçören ve sarıyahşi İlçelerimizin ise bir an önce doğalgaza kavuşması gerektiğini ve buna ilişkin çalışmaların ağaçören belediye başkanımız tarafından takip edildiğini gördük. bu sorunların çözülmesi için cumhur İttifakı kapsamında milliyetçi hareket partisi aksaray İl teşkilatı olarak her zaman halkımızın yanında olacağımız.” (haber bülteni

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası