banner
Esnaf

Bujiteride değişmeyen adres: Esdem Aksesuar

aksaray kültürpark park site avm”de 12 yıldır bijuteri üzerine hizmet veren ‘esdem aksesuar” yetkilisi didem hale mutlu sektör ile ilgili bilgiler verdi. aksaray kültürpark park site avm”de 12 yıldır bijuteri..

Bujiteride değişmeyen  adres: Esdem Aksesuar
banner

aksaray kültürpark park site avm”de 12 yıldır bijuteri üzerine hizmet veren ‘esdem aksesuar” yetkilisi didem hale mutlu sektör ile ilgili bilgiler verdi.
aksaray kültürpark park site avm”de 12 yıldır bijuteri üzerine hizmet veren ‘esdem aksesuar” yetkilisi didem hale mutlu sektör ile ilgili bilgiler verdi.
kadın aksesuar çeşitleri ufak dokunuşlarla kombini baştan yaratır. aksaray”da bijuteri üzerine en uzun soluklu hizmet veren esdem aksesuar yenilikçi yapısıyla 12 yıldır aksaraylıların vazgeçilmez adresi oluyor. yalnızca kadın değil erkek aksesuarlarına da stantlarında yer veren esdem aksesuar modaya göre yenileniyor.
satışlarının çok iyi olduğunun ve aksaraylıların esdem aksesuardan memnun bir şekilde ayrıldıklarını vurgulayan didem hale mutlu, “biz burada 12 yıldır bijuteri hizmeti veriyoruz. uzun zamandır burada olduğumuz için devamlı gelen müşterilerimiz de oluyor. sadece kadın değil erkek aksesuarları da satıyoruz.” dedi.
“maĞazamizin ÜrÜn takİbİnİ çok sik yapiyoruz”
yaz mevsiminin gelmesiyle abiye grubu ürünlerin stantlarda yerini aldığını belirten mutlu, “yaz aylarının gelmesiyle abiye grubu ürünlere ağırlık vermeye başladık. abiye kolye, bileklik, küpe, ve çanta… kıyafetlerden çok göz önünde bulunup anahtar parça olarak kullanılan şık ve göz dolduran aksesuarlar her zaman kadınlar tarafından daha çok tercih edilir. erkeklerde genellikle saat ve zippo çakmak, kadınlarda ise genel anlamda her şey tercih ediliyor.” şeklinde konuştu.
mağazamızın ürün takibini çok sık yapıyoruz diyen mutlu sözlerine şu şekilde devam etti; “güneş gözlüğü satışlarımız hız kazandı. aslında bizim kışın bile gözlük satışlarımız oluyor. mağazamızın ürün takibini çok sık yapıyoruz. aylık olarak ürün alımına gidiyoruz. sosyal medya hesaplarımız var şehir dışına da ürün gönderiyoruz. saatlerimizin garanti kapsamı türkiye geneli olduğu için bizden saat alan müşterimiz başka şehirde garantiye yollayabiliyor. zippo markası da aynı şekilde ömür boyu garantili ve müşteri istediği yerden garantiye gönderebiliyor.” haber-foto: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası