banner
Spor

Bursa Yıldırımspor hazırlıkları sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 15’inci haftasında deplasmanda Bursa Yıldırımspor’a konuk olacak. Belediyespor Tesisleri’nde Bursa Yıldırımspor hazırlıklarını sürdüren Teknik..

Bursa Yıldırımspor hazırlıkları sürüyor
banner

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 15’inci haftasında deplasmanda Bursa Yıldırımspor’a konuk olacak.

Belediyespor Tesisleri’nde Bursa Yıldırımspor hazırlıklarını sürdüren Teknik direktör Fahrettin Sayhan yönetimindeki siyah beyazlı ekip, antrenmana ısınma hareketleriyle başlayarak 5’e 2 top kapmacayla devam etti. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Haftayı değerlendiren Sayhan, “Akhisar maçında yüksek performans ile oynadık ve maalesef gol atamadık. 2 topumuz direkten döndü. 5 tane pozisyonu ise kaçırdık. Skordan bağımsız olarak bu oyun bizi çok mutlu etti. Malatya ile berabere kaldık. Malatya’nın ligde 3 mağlubiyeti 7 beraberliği ve 2 galibiyeti var. Tamamen beraberlik takımı. Biz organizasyon olarak pas oyunu oynamaya, sahaya rağmen pozisyona girmeye çalışan bir takımımız. Maalesef rakip, defansta ikinci ve birinci bölgede durarak kalabalık bir savunma yaptı. Pozisyonlar bulduk ama gol atamadık. Kontra ataktan ise pozisyonlar verdik. Futbolun içerisinde bunlar var” dedi.

Takımın genel olarak istekli olduğunu ve oyun kurmakta zorlanmadığının altını çizen teknik patron Sayhan, son iki maçın beraberlikle bitmesine rağmen oyun olarak üstün bir yapıda olduklarını söyledi. Bursa’ya da galibiyet için gideceklerini aktaran Sayhan, “Takımın isteği ve arzusu var. Azim ve kararlı yapıdayız ve her takımla zorlanmadan oynarız. Elbette bizim hiçbir maçımız kolay değil, ama sahada diri bir takımız, mücadele ruhunu hiçbir zaman kaybetmeyiz. Bursa’yı da yenip geleceğiz” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası