banner
Gündem

Çalışmalar yurt genelinde ses getirmeye başladı

türkiye”nin tek tematik gençlik merkezi olan aksaray gençlik merkezinin başarılı çalışmaları yurt genelinde ses getirmeye devam ediyor.   türkiye”nin tek tematik gençlik merkezi olan aksaray gençlik merkezinin başarılı çalışmaları yurt genelinde..

Çalışmalar yurt genelinde ses getirmeye başladı
banner

türkiye”nin tek tematik gençlik merkezi olan aksaray gençlik merkezinin başarılı çalışmaları yurt genelinde ses getirmeye devam ediyor.   türkiye”nin tek tematik gençlik merkezi olan aksaray gençlik merkezinin başarılı çalışmaları yurt genelinde ses getirmeye devam ediyor.  aksaray gençlik ve spor İl müdürü cüneyt alkan ve gençlik merkezi müdürü ahmet akpınar İskenderun teknik Üniversitesinin daveti üzerine aksaray”da yapılan başarılı çalışmaların sunumunu yapmak üzere İskenderun”a gittiler.
türkiye”nin tek, kodlama, robotik kodlama, model uçak, İnsansız hava aracı ( İha), ardinyo, siber güvenlik, roket bilimi vb çalışmaları yapan aksaray gençlik ve spor İl müdürlüğünün bu çalışmalarından faydalanmak isteyen İskenderun teknik Üniversitesi rektörü profesör doktor türkay dereli”nin daveti üzerine gençlik ve spor İl müdürü cüneyt alkan ve gençlik merkezi müdürü ahmet akpınarİskenderuna gidip aksaray da yapılan bu üstün teknolojik başarıları anlattılar.
sunumda cüneyt alkan ; aksaraylı gençlerimiz ve hocalarımızın bu ses getiren çalışmalarda paylarının büyük olduğunu, onların azmi, bilgileri, birikimleri sayesinde sayın cumhurbaşkanımızın 100 günlük eylem planına sadece aksaray gençlik ve spor İl müdürlüğünün girdiğini, cumhurbaşkanımızın destekleri ile yeni imkanlar ve yeniden dizayn edilen gençlik merkezinde hız kesmeden çalışmaların devam edeceğini belirtti. bu yıl düzenlenecek teknofest te aksaraylı gençlerimiz 9 dalda altın madalyaya talip olduğunu, örnek verecek olursak roket yarışmalarında 1750 metre irtifa kategorisinde hala çalışmaların sürdüğünü ve inşallah altın madalyayı aksaray”a getirmeyi umut ettiklerini belirtti.
yapılan ayrıntılı sunum ve çalışmaların ardından İskenderun teknik Üniversitesi rektörü profesör doktor türkay dereli cüneyt alkan a teşekkür ederek aksaray”ın bu çalışmalar sayesinde tüm türkiye de bilinirliğinin arttığını ve örnek alındığını söyleyerek destekleri için teşekkür etti.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası