banner
Özel

Camiler bayram namazına hazırlanıyor

BAŞKAN DİNÇER; ‘BAYRAMIN EN GÜZEL ŞEKİLDE İDRAK EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’ Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde hazırlıklara devam eden Aksaray Belediyesi camilerde temizlik çalışmalarına başladı. Vatandaşların huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramı’nı..

Camiler bayram namazına hazırlanıyor
banner

BAŞKAN DİNÇER; ‘BAYRAMIN EN GÜZEL ŞEKİLDE İDRAK EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde hazırlıklara devam eden Aksaray Belediyesi camilerde temizlik çalışmalarına başladı. Vatandaşların huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramı’nı idrak edebilmesi için mezarlıklarda, park bahçelerde, toplu ulaşım alanlarında ve şehrin birçok noktasında tedbir çalışmaları yapmaya başlayan Aksaray Belediyesi ekipleri, kent merkezindeki camilerde temizlik çalışmaları başladı. Ekiplerin yıl boyunca kent merkezindeki camilerde rutin olarak temizlik çalışması yaptığını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaklaşan bayram öncesi çalışmalarını yoğunlaştığını ve ekiplerin 48 mahallede bulunan camide çalışmaları sürdürdüğünü bildirdi. Camilerde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında cami halıları başta olmak üzere ahşap yüzeyler kapı, pencereler ve cami dışındaki abdesthanelerde de temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası