banner
Gündem

Cenap Aşçı’nın acı kaybı

türk hava kurumu”nda (thk) kayyum olarak görev yapan eski gümrük ve ticaret bakanı cenap aşçı”nın annesi zeynep aşçı hayata gözlerini yumdu. somuncu baba külliyesinde düzenlenen cenaze merasimine vali ali mantı,..

Cenap Aşçı’nın acı kaybı
banner

türk hava kurumu”nda (thk) kayyum olarak görev yapan eski gümrük ve ticaret bakanı cenap aşçı”nın annesi zeynep aşçı hayata gözlerini yumdu. somuncu baba külliyesinde düzenlenen cenaze merasimine vali ali mantı, eski enerji ve tabii kaynaklar bakanı ali rıza alaboyun, ak parti milletvekili cengiz aydoğdu, belediye başkanı evren dinçer, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, stk başkanları, İlçe ve belde belediye başkanları, aşçı ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. zeynep aşçı, somuncu baba külliyesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ervah kabristanlığında defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı. (haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası