banner
Esnaf

‘Çerçeveye birçok anı sığdırılabilir’

aksaray”da rölyef, tablo, seramik, halı gibi el sanatlarını sanatsal çerçeveyle daha da dekoratif hale getiren Ömer Özdaş, işini severek yapıyor. çerçevenin eskiden ahşap ve el oyması işleriyle yapıldığını söyleyen Özdaş,..

‘Çerçeveye birçok anı sığdırılabilir’
banner

aksaray”da rölyef, tablo, seramik, halı gibi el sanatlarını sanatsal çerçeveyle daha da dekoratif hale getiren Ömer Özdaş, işini severek yapıyor.
çerçevenin eskiden ahşap ve el oyması işleriyle yapıldığını söyleyen Özdaş, şimdilerde ise hepsinin fabrikasyon ve plastik baskı ürünlerinden olduğunu belirtti. Özdaş, “evde duvara çerçeve asmak osmanlıdan gelen bir kültürdür. çerçeve yapmak emek ister ustalık ister. Şimdilerde yapılan çerçevelere ise erişmek hem kolay hem de ucuz.  İnsanların cebinde parası varsa sanatsal çerçeve yaptırıyor” diye konuştu.
‘anilarinizi ÖlÜmsÜzleŞtİrebİlİrsİnİz”
çerçevelerin evlere, iş yerlerine ve akla gelebilecek her yere yakıştığını ifade eden Özdaş, şöyle konuştu: “akmek ve halk eğitim merkezi kurslarında kadınlar tarafından hazırlanan rölyef, tablo, seramik, halı gibi el sanatlarının hepsini çerçeveliyoruz. çerçeve her yerde kullanılıyor. çerçeveyi hiç kullanmayan biri bile rahmetli babasının fotoğrafını çerçevelettiriyor. bir çerçeveye birçok anıyı sığdırabilir ve ölümsüzleştirebilirsiniz.” dedi.  Özdaş, çerçevelerin istenilen her ebatta yapılabildiğini vurguladı.  foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası