banner
Gündem

CHP eğitim için sahada

CHP tarafından ‘Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ uygulaması kapsamında 13-14 Ağustos tarihleri arasında eğitim etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından Türkiye’nin dört bir yanında uygulamaya konulan ve 24-26. Dönem..

CHP eğitim için sahada
banner

CHP tarafından ‘Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ uygulaması kapsamında 13-14 Ağustos tarihleri arasında eğitim etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından Türkiye’nin dört bir yanında uygulamaya konulan ve 24-26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı sorumluluğunda yürütülen eğitimler Aksaray’da da gerçekleştirildi.

Eğitimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk Parti Okuluna desteklerini ve başarı dileklerini iletti.

Ertürk; “Birlikte öğrenme ilkesi temel alınarak tasarlanan eğitimde ‘CHP Tüzüğü’, ‘CHP Programı’, ‘CHP Tarihi’, ‘Sosyal Demokrasi’, ‘İletişim ve Halkla İlişkiler’ konularında yapılan atölye çalışmaları ile katılımcılar eğitimin aktif birer parçası oldular. Sosyal Proje Tasarımı dersinin ardından oluşturulan ekipler, kendi imkanlarıyla gerçekleştirecekleri ve seçmenin bir sorununu çözecek sosyal projeler tasarladılar” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası