banner
Gündem

​CHP sandık güvenliği toplantısı şölene döndü

chp İl başkanlığı tarafından düzenlenen yaklaşık 1000 kişinin katıldığı sandık güvenliği toplantısı için sandık görevlileri, okul sorumluları ve partililer bir araya geldi. chp İl başkanlığı tarafından düzenlenen yaklaşık 1000 kişinin..

​CHP sandık güvenliği toplantısı şölene döndü
banner

chp İl başkanlığı tarafından düzenlenen yaklaşık 1000 kişinin katıldığı sandık güvenliği toplantısı için sandık görevlileri, okul sorumluları ve partililer bir araya geldi. chp İl başkanlığı tarafından düzenlenen yaklaşık 1000 kişinin katıldığı sandık güvenliği toplantısı için sandık görevlileri, okul sorumluları ve partililer bir araya geldi.
avukat erhan toprak tarafından sandık güvenliği konusunda yapılan sunum sonrası İl başkanı ramazan koçak ve milletvekili adayları, partililerin coşkulu katılımı eşliğinde konuşmalarını yaptı.
İl başkanı ramazan koçak; “cumhurbaşkanı adayımız muharrem İnce”nin çok iyi bir performans sergileyerek ülke genelinde yakaladığı rüzgara aksaray”da da donanımlı, bilgili, genç ve dinamik adaylarımızla bizler katkı sağlayarak 24 haziran seçimlerinde çok güzel sonuçlar alacağız.”dedi.
milletvekili adayı ali abbas ertürk : ” bizler 2 mayıstan bu yana tüm adaylar ve tüm örgütlerimizle tek yürek sahadayız. İktidar partisi milletvekilleri kendi seçmenlerinden bile tepki alırken bizler parti ayrımı olmaksızın tüm seçmenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. seçmenlerimiz bu seçimlerde hizmet etmeyenlere gereken dersi verecekler.”diye konuştu. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası