banner
Esnaf

​ Çiçekçiler Anneler Gününe Hazır

anneler gününe sayalı günler kala  çiçekçiler tüm hazırlıklarını tamamlayarak gün saymaya başladı. çiçekçiler anneler günü dolayısıyla bir kaç güne kadar yoğun günler geçirmeye hazırlanıyorlar.  anneler gününe sayalı günler kala  çiçekçiler..

​ Çiçekçiler Anneler Gününe Hazır
banner

anneler gününe sayalı günler kala  çiçekçiler tüm hazırlıklarını tamamlayarak gün saymaya başladı. çiçekçiler anneler günü dolayısıyla bir kaç güne kadar yoğun günler geçirmeye hazırlanıyorlar. 
anneler gününe sayalı günler kala  çiçekçiler tüm hazırlıklarını tamamlayarak gün saymaya başladı. çiçekçiler anneler günü dolayısıyla bir kaç güne kadar yoğun günler geçirmeye hazırlanıyorlar. bu yoğunluğa ve gelecek çiçek talebine cevap vermek isteyen çiçekçiler şimdiden en güzel çiçekleri dükkanlarında görücüye çıkardılar. anneler gününde çiçek satışlarında patlama yaşadıklarını dile getiren İstanbul çiçekçilik işletmesi yücel sarı,"annelere verilen en güzel hediye her zaman çiçek olmuştur. çiçek en saf duyguların temsilcisi olduğundan akla ilk çiçek geliyor. hal böyle olunca da anneler günün de yoğunluk yaşıyoruz. halkımızın annelerine hediye edecekleri çiçeklere rahatça ulaşabilmeleri için tüm çiçekçiler hazırlıklarını tamamladı. dükkanlarda çiçekler annelere ulaşacakları günü beklemeye başladılar bile" dedi.
gül ve orkide ilk tercih
anneler gününde en çok rağbet gören çiçek yine gül olduğunu belirten sarı, ama son günlerde hem rahat bulunabilmesi hem de fiyatının düşmesi dolayısıyla orkide”de oldukça fazla rağbet görmeye başladı. bakımının da öğrenilmesi ile orkide anneler gününde en çok satılması beklenen çiçekler sırasında üst sıralara yerleşti.foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası