banner
Esnaf

Çikolataların insan hayatındaki yeri farklı

en lezzetlİ çİkolata ve kahveler bu mekanda aksaraylı genç girişimci furkan savan”ın açtığı elit kuruyemiş, kahve ve çikolatada sunduğu çeşitlerle farkını gösteriyor. Özellikle çikolatanın insan hayatında çok ayrı bir yere..

Çikolataların insan hayatındaki yeri farklı
banner

en lezzetlİ çİkolata ve kahveler bu mekanda

aksaraylı genç girişimci furkan savan”ın açtığı elit kuruyemiş, kahve ve çikolatada sunduğu çeşitlerle farkını gösteriyor. Özellikle çikolatanın insan hayatında çok ayrı bir yere sahip olduğunu ifade eden savan; “pek az yiyecek hayatımızda çikolata kadar itibara sahip. aynı küçük paket büyük küçük herkesin sevgilisidir, hastalıkta sağlıkta, dertte eğlencede hep mutluluk kaynağıdır. Şehrimize tüm türkiye”nin tanıdığı bir markayı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.İşletmemizde kaliteli hizmeti en hesaplı şekli ile sunmaya çalışıyoruz.gelen müşterilerimize buruda kendi sattığımız kahveyi tattırıp ondan sonra kahve satıyoruz. çikolata sektöründe elit, mabel ve melodi firmaları ile çalışıyoruz. bu firmalar dünya markaları,bu ürünlerini de vatandaşlarımıza tanıtmaya çalışıyoruz."dedi.
çİkolata Özel gÜnlerİn vazgeçİlmezİ oldu
son yılarda kız isteme merasiminin ve söz kesme törenlerinin vazgeçilmezi nişan ve söz çikolatasına ilginin artığını belirten savan ,özel günde hazırlanan damat, her şeyin kusursuz olmasını ister. çiçek ve çikolata siparişleri verir ve kız evinde yaşanacak atmosferi heyecan içinde hayal eder. İşte bu özel günde hazırlanacak olan çikolata ve çiçeğin de en özel ve sevgiyi anlatacak manada olması gerekir. çikolataya gelince; çikolatanın öncelikle şık bir görüntüsü olmalıdır. çünkü ağızlar tatlanarak, olumlu havalar esmesi manasını taşıyan çikolata gümüş bir tepsi içinde ya da kristal ve porselen tabakta alınabilir. bu arada nişan  ve söz çikolatası olarak gondol da tercih ediliyor. fiyatları ise 150 liradan başlayıp 250 liraya kadar çıkıyor."dedi.
sicak çekİlen kahveye İlgİ artiyor
sıçak çekilen türk kahvesine de ilginin bir hayli iyi olduğunu belirten savan ,biz kahve isteyen müşterilerimize kahveyi gözlerinin önünde çekip on dan sonra veriyoruz. sade,damla sakızlı, kervansaray ,kakuleli ,toz menenğiç ,gibi birçok kahve çeşidimiz var. kahvede en çok tercih edilen tabi ki türk kahvesi bunun yanında özel katkısız lokumlarda satıyoruz. İşlerimiz ise normal seyirde."dedi. foto-haber : ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası