banner
Gündem

Çocuklar ve aileleri karda doyasıya eğlendi

aksaray”da yarıyıl tatilini fırsat bilen çocuklar ile aileleri poşetlerle karla kaplanan tepelerden kayarak doyası eğlenmeleri renkli görüntüler oluşturdu. cumhuriyet mahallesi”nde poşetlerle kayan çocuklar ve ailelerini sosyal medyadan gören vali hamza..

Çocuklar ve aileleri  karda doyasıya eğlendi
banner

aksaray”da yarıyıl tatilini fırsat bilen çocuklar ile aileleri poşetlerle karla kaplanan tepelerden kayarak doyası eğlenmeleri renkli görüntüler oluşturdu. cumhuriyet mahallesi”nde poşetlerle kayan çocuklar ve ailelerini sosyal medyadan gören vali hamza aydoğdu, mahallede kayanlara tatlı ikramında bulundu.

kızı ile kar oynamak için dışarı çıktığını söyleyen beyti bakar, “bu kış erciyes dağı yerine şehir merkezindeki bu tepelik alana geldik ve neşeli anlar yaşadık. çocuklar daha önce böyle bir kar yağışı görmemişti. adrenalin son seviyede. bizde kızım ile beraber kayarak eğlenceli bir gün geçirdik. daha önceki yıllarda kayak merkezilerine kaymaya gitmiştik fakat buradaki sıcak ortam bize daha güzel geldi. 10 defa bu alandaki pisten inip çıktık. burada kayarken, bir hayli kalabalık vardı. buradaki çocukların eğlendiğini duyan valimiz hamza aydoğdu”da bizlere tatlı ikramında bulundu. bu ikram bizleri mutlu etti” dedi.

yarıyıl tatilinin bir gününü dolu dolu yaşadığını ifade eden bakar ise: “tepeden aşağı doğru kaymak çok eğlenceliydi. babamla beraber eğlenceli dakikalar geçirdik. yoğun kar yağışı sonrası tepelik alan kayak pisti gibi oldu” ifadelerini kullandı. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası