banner
Eğitim

Çocuklardan yılsonu etkinliği

gönül dostları gündüz bakımevi tarafından düzenlenen “âlemlere rahmet hz. muhammed” temalı yılsonu gösterisi düzenledi. 15 temmuz orta okulunda solunda düzenlenen etkinliğe gönül dostları gündüz bakımevi kurucu müdürü cem elibol ile..

Çocuklardan yılsonu etkinliği
banner

gönül dostları gündüz bakımevi tarafından düzenlenen “âlemlere rahmet hz. muhammed” temalı yılsonu gösterisi düzenledi. 15 temmuz orta okulunda solunda düzenlenen etkinliğe gönül dostları gündüz bakımevi kurucu müdürü cem elibol ile okul müdürü sümeyra sağdıç, öğrenciler ile aileleri katıldı.
gönül dostları gündüz bakımevi kurucu müdürü cem elibol, ”güçlü bir türkiye ancak allan”ını bilen, peygamber sevgisi ile yetişmiş imanlı bir nesil ile olur. o beklenen imanlı nesli oluşmasına katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
okul müdürü sümeyra sağdıç ise: “bugünün farklı gurunu yaşayan kalplere heyecanla çarpan siz velilerimizin ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. yılsonu etkinliğimizde 6 yaş öğrencilerimizi uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dilerim.” diye konuştu.
konuşmaların ardından minik çocuklar yılsonu etkinliğinin de kuranı kerim tilaveti, ilahı okuma ve mehteran gösterileri ile sona erdi. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası