banner
Gündem

Çölkesen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun’ 

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama metni yayınladı. Yayınladığı mesajda Çölkesen, “2023 Lider Ülke Türkiye hedefi öncesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını büyük bir heyecan ve..

Çölkesen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun’ 
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama metni yayınladı.

Yayınladığı mesajda Çölkesen, “2023 Lider Ülke Türkiye hedefi öncesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimizin dünyaya kendi geleceğini belirleme iradesinden asla ödün vermeyeceğini gösterdiği Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyet, bu coğrafyada, milletimizin varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri ve bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığının en güçlü ifadesidir.

Cumhuriyet sadece bir yönetim biçimi değil bir yaşam tarzıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyet seviyesine ulaşmanın bir yolu olarak benimsediğimiz Cumhuriyet sayesinde ülkemizin gelişimi, diğer dünya ülkeleri üzerinde saygınlığı ve gücü açıkça ortadadır. Bugün Orta Doğuda, Doğu Akdeniz’de, Karadeniz’de, Azerbaycan ve dünyanın her yerinde Türk’ün yadsınamaz varlığı bunun en büyük göstergesidir.

Bu vesile ile gücünü aziz Türk Milletinin kendisine bağlılığından alan Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyorum. Aksaray’lı hemşerilerimiz başta olmak üzere Büyük Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, yarınlarımızın daha mutlu ve müreffeh olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklindeki ifadelere yer verdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası