banner
Gündem

Coşgunlar Petrol iki yeni alanda daha hizmet vermeye başladı

coŞgunlar toros et mangal restoran ve dÜĞÜn salonu hİzmete gİrdİ aksaray”ın köklü esnaflarından mehmet coşgun oğlu oğuzhan coşgun ile birlikte toros et mangal işletmesini açarak yeni bir alanda hizmet vermeye..

Coşgunlar Petrol iki yeni alanda  daha hizmet vermeye başladı
banner

coŞgunlar toros et mangal restoran ve dÜĞÜn salonu hİzmete gİrdİ aksaray”ın köklü esnaflarından mehmet coşgun oğlu oğuzhan coşgun ile birlikte toros et mangal işletmesini açarak yeni bir alanda hizmet vermeye başladı.
petrol istasyonları ile verdiği hizmeti restoran sektörüne taşıyan mehmet coşgun; “aksaray”da damaklara yeni bir lezzet sunmak için restoranımızı dağılgan spor tesisleri yanında bulunan petrol işletmemizin içerisinde açarak hizmet vermeye başladık. İddialıyız ve belirlediğimiz ‘daha önce hiç et yemedeniz” sloganı ile sizleri işletmemize bekliyoruz. pirzola, balık, biftek lokum, kuzu şiş, kuzu kafes, fırın tandır, saç tava, adana ve isteğe özel tavuk çeşitlerimiz daha önce hiç tatmadığınız lezzetiyle burada.”dedi.
restoran harici bir de aksaray”a düğün salonu kazandırdıklarını dile getiren ve düğün salonlarının da aynı yerde hizmet vermekte olduğunu ifade eden coşgun; “düğün, nişan, sünnet, özel yemek davetleri, toplantı ve seminerler, balo, kutlama ve aklınızda olan tüm özel günlerinizde kolay otopark ve bahçe imkanlarıyla hizmetinizdeyiz. artık park sorunu olmayan, bahçesinde vakit geçirebileceğiniz ve birçok ihtiyacınızı giderebileceğiniz düğün salonumuza bekliyoruz.”diye konuştu.  
aksaray”da uzun yıllardır petrol istasyonları ile hizmet vermekte olduklarını aktaran ve bi hizmet kalitesini daha farklı alanlara da taşıma arzularını restoran ve düğün salonu ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden mehmet coşgun, “amacımız şehrimizde yeni istihdam kapıları açmak ve hizmet kalitemizi farklı alanlarda da sunmaktır. gelişen ve hızla büyüyen aksaray”ımıza iki önemli işletme daha kazandırmak bizleri gururlandırıyor. İnşallah aksaray halkı da hizmetlerimizi gördükçe ve bu manada talepleri arttıkça mutluluğumuz daha da artacaktır.”dedi.foto-haber :ali furat 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası