banner
Spor

Dağılganspor kompleksi sentetik sahalar aydınlatıldı

aksaray gençlik ve spor İl müdürlüğü, valiliğinin de destekleri ile dağılganspor kompleksi içerisinde bulunan sentetik sahaları aydınlattı. sahaların aydınlatılması ile birlikte dağılgan sahalarında geceleri antrenmanda yapılabilecek, müsabakalarda oynanabilecek. aksaray gençlik..

Dağılganspor kompleksi sentetik sahalar aydınlatıldı
banner

aksaray gençlik ve spor İl müdürlüğü, valiliğinin de destekleri ile dağılganspor kompleksi içerisinde bulunan sentetik sahaları aydınlattı. sahaların aydınlatılması ile birlikte dağılgan sahalarında geceleri antrenmanda yapılabilecek, müsabakalarda oynanabilecek.
aksaray gençlik ev spor İl müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada: spor kulüplerimizin karanlık geceleri aydınlandı. dağılgan 2 nolu sentetik futbol sahasının ışıklandırması tamamlandı. dağılgan 2 nolu sentetik futbol sahasının yetersiz olan aydınlatma sistemi İl müdürlüğümüz tarafından İl Özel idare imkanları ile yapılarak ilimiz spor kulüplerinin kullanımına sunuldu. İlimizdeki faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerimizin akşam yapılan antrenmanlarda yaşadıkları ışıklandırma sıkıntısı, valimiz hamza aydoğdu”nun girişimleriyle il müdürlüğümüzce İl Özel İdaresi imkanları ile yapılarak spor kulüplerinin hizmetini sunulduğu belirtiler. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası