banner
Esnaf

​Dede mesleğini sürdürüyoruz

aksaray”da dede mesleği ayakkabıcılığı sürdüren turgut fidan sektör hakkında bilgiler verdi. aksaray”da dede mesleği ayakkabıcılığı sürdüren turgut fidan sektör hakkında bilgiler verdi.fidan, işletme olarak işlerimiz gayet iyi durumda.Şuanda  satışlarımız ve..

​Dede mesleğini sürdürüyoruz
banner

aksaray”da dede mesleği ayakkabıcılığı sürdüren turgut fidan sektör hakkında bilgiler verdi.
aksaray”da dede mesleği ayakkabıcılığı sürdüren turgut fidan sektör hakkında bilgiler verdi.fidan, işletme olarak işlerimiz gayet iyi durumda.Şuanda  satışlarımız ve kazancımız gayet iyi durumda.bu mesleği severek ve isteyerek yapıyoruz.İşletmemizde bol çeşit yelpazesi ile hizmet veriyoruz.büyük babadan gelme meslek olduğu için biz bu ayakkabıcılığın için de yetiştik ve esnaflığı burada öğrendik.bu kış dönemi iyi geçti allahım bereket verisin.bu kış  fazla yağış olmadı yağış fazla alsaydı daha da hareketli olurdu. bu sezon bot fiyatları 90-300 lira arasında bayanlarda ise 50 -200 lira arasında" .dedi.
kışlık ayakkabı alırken dikkat edilmesi gerekenler
ayakkabı alırken nelere dikkat etmemiz konusunda da bilgiler veren fidan,alacağımız ayakkabıyı mutlaka çifti ile denemeliyiz.ayağımızı aldığımız ayakkabının sıkmaması lazım.mümkün olduğumuz sürüce deri ayakkabı tercih etmeliyiz.daha kullanışlı ve daha sağlıklı olur.marka dan zire de deri ayakkabı olup ta marka olmayan ayakkabılarımızda var.bunun için esnafla bire bir görüşüp bu ayakkabılarda tercih edilebilir."dedi.
esnaflar olarak daha güçlü bir yıl geçireceğinden umutluyuz
devletimize ve güzel vatanımıza hayırlı ve bereketli gelmesini temenni etiklerini belirten  fidan,ekonominin olmazsa olmazı esnafın her geçen yıl daha fazla korunması, desteklenmesi gerekiyor. 2018″de bunun öneminin daha fazla anlaşılacağını düşünüyoruz. bu sebeple büyüyen ve gelişen bir ülke olarak esnaf ve sanatkârın eskisinden daha güçlü bir yıl geçireceğinden umutluyuz."dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası