banner
Gündem

Depremzedeler iftarda bir araya geldi

Aksaray Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve bir süredir Aksaray’da misafir edilen depremzedeleri düzenlediği iftar programıyla bir araya getirdi. Kültürpark Gala Düğün Salonunda verilen iftar programına yurtlarda kalan depremzede vatandaşlar..

Depremzedeler iftarda bir araya geldi
banner

Aksaray Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve bir süredir Aksaray’da misafir edilen depremzedeleri düzenlediği iftar programıyla bir araya getirdi.


Kültürpark Gala Düğün Salonunda verilen iftar programına yurtlarda kalan depremzede vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda dualar edildi ve ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. İftar programında çocuklar da unutulmadı. Çocukların Ramazanı güzel hatırlaması için sahne etkinlikleri düzenlendi. Depremzede vatandaşlar iftar programı dolayısıyla birlik beraberlik ruhunun yaşatılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Programda konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ”Rabbim ülkemize bir daha deprem felaketi yaşatmasın. Aksaray Belediyesi olarak depremin ilk gününden itibaren yaraları sarmak için bütün imkânlarımızı seferber ettik. Deprem bölgesinde vatandaşlarımıza hizmetlerimiz sürüyor. Şu an 18 bin depremzede vatandaşımızı şehrimizde misafir ediyoruz. Devletimiz, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız ilk günden itibaren seferberlik ilan etti. İnşallah kalıcı konutların da bölgeye yapılmasıyla acıların biraz olsun hafifleyeceğini ümit ediyoruz. Aksaray Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizlerle bir araya gelmemiz devam edecek. Hepinizin Ramazanı şerifi mübarek olsun” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası