banner
Gündem

Dinçer, Aksaray’da hayata geçirilen projeleri anlattı

Aksaray Ticaret Borsası ve Ticaret Odasının düzenlediği program ile yapılan yatırımların toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Aksaray’a gelen Çiçek ve Hisarcıklıoğlu, Dinçer’i makamında ziyaret etti 25. Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek..

Dinçer, Aksaray’da hayata geçirilen projeleri anlattı
banner

Aksaray Ticaret Borsası ve Ticaret Odasının düzenlediği program ile yapılan yatırımların toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Aksaray’a gelen Çiçek ve Hisarcıklıoğlu, Dinçer’i makamında ziyaret etti

25. Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Dinçer, Aksaray’da hayata geçirilen projeleri ve yapımına devam edilen projeler hakkında misafirlerini bilgilendirdi. Projeler hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, yaptığı açıklamada; Aksaray Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerin yerinde olduğunun vurgusunu yaptı. Çiçek ise hayata geçirilen projelerle şehrin hızla büyüdüğünü belirtti. Dinçer, Çiçek ve Hisarcıklıoğlu’na günün anısına hediye takdiminde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası