banner
Gündem

Dinçer, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

belediye başkanı dr. evren dinçer, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. esnaf ziyaretlerinde başkan dinçer”e, ak parti İl başkan yardımcısı Şaban yüksel”de eşlik etti. belediye başkanı dr. evren dinçer, çarşı merkezdeki işyerlerini..

Dinçer, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. esnaf ziyaretlerinde başkan dinçer”e, ak parti İl başkan yardımcısı Şaban yüksel”de eşlik etti.
belediye başkanı dr. evren dinçer, çarşı merkezdeki işyerlerini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. esnafın sorunlarını dinleyen başkan dinçer, esnaf ziyaretleri ve halk buluşmalarının yaptıkları çalışmalara yön verdiğini dile getirdi.
esnaf ve vatandaşlarla yapılan sohbetler neticesinde belediye hizmetlerinin memnuniyet derecesinin yüksek olduğunu aktaran başkan dinçer; "esnaf ve vatandaşlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. vatandaşlarımızın talep ve önerilerini bizzat dinliyoruz. bir yandan vatandaşlarımızın taleplerini alırken bir yandan da yaptığımız hizmetlerden duyulan memnuniyetin iletilmesi bizleri şevklendiriyor. daha güzel bir aksaray için, vatandaşlarımızla yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar hususunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. bu sohbetler ile halkımızın istekleri doğrultusunda çözümler üretiyoruz. bu çerçevede aksaray”ımıza en etkili ve hızlı şekilde hizmet verme gayreti içerisindeyiz. çalışmalarımıza bu düşünceyle devam edeceğiz" dedi.
başkan dinçer yaptığı açıklamanın devamında sözlerine ekleyerek; “her zaman her fırsatta esnaflarımızla birlikteyiz. İl başkan yardımcımız Şaban yüksel ile birlikte esnaflarımızı, ekmek teknelerinde ziyaret edip bereketli kazançlar diledik. soğuk havada çay eşliğinde gönülden hasbihal ederek içimizi ısıttık.” ifadelerini kullandı.
başkan dinçer ve yüksel, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundular. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası