banner
Gündem

Dinçer Kahramanmaraş’ta koordinasyon toplantısına katıldı

 AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ, “DEPREMİN İLK ANINDAN İTİBAREN DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN AKSARAY BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kahramanmaraş’ da AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu..

Dinçer Kahramanmaraş’ta  koordinasyon toplantısına katıldı
banner

 AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ, “DEPREMİN İLK ANINDAN İTİBAREN DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN AKSARAY BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kahramanmaraş’ da AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ nin Başkanlığında düzenlenen Koordinasyon toplantısına katıldı.

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından hasar gören şehirlerin bir an önce inşa edilmesi için bölgede yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığında Kahramanmaraş’ ta toplantı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda depremde zarar gören şehirlerin inşa edilmesi, depremzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda görüşülen konularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Dinçer şöyle konuştu: “Sayın Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığında yaptığımız toplantıda bölgede geldiğimiz son noktayı ele aldık. Deprem bölgesinde neleri öncelik olarak ele alacağız, nerelere gitmemiz lazım, hangi ilçelerde hangi belediyelerimizin, hangi hizmetleri yapması gerektiği konusunda da geniş kapsamlı bir çalışma yaptık. Bölgede yaralar sarılıncaya kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Dinçer, toplantıdan sonra depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışma yapan çorba ekibi, iş makinaları operatörleri, temizlik çalışanları ve çadır ekibi ile bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.  (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası