banner
Gündem

Dinçer, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, iftar sonrası Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında çalışma yürüten ekipleri ziyaret etti. Kentsel dönüşüm projesini hızlandırmak için varil ateşinde ısınarak çalışan belediye ekipleri, Başkan Dinçer’e..

Dinçer, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, iftar sonrası Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında çalışma yürüten ekipleri ziyaret etti. Kentsel dönüşüm projesini hızlandırmak için varil ateşinde ısınarak çalışan belediye ekipleri, Başkan Dinçer’e proje alanında gelinen son durumlar hakkında bilgi verdi. Dinçer; “Şehrin en eski yerleşim yeri olan Hamidiye Mahallesi’nde bulunan yapıların kullanım ömrünü tamamlamış olması, sokaklarının dar ve kullanışsız olması sebebi ile kentsel dönüşüm zaruri hale gelmişti. Son günlerde ülkemizde yaşanan deprem ve sel gibi doğal afetler sonrasında Hamidiye Mahallesi’nde kentsel dönüşümün önemini daha çok açığa çıkarttı” dedi.   Vatandaşları yeni, modern ve konforlu yaşam alanlarına en kısa sürede kavuşturmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Dinçer; “Bugün de katıldığımız iftar programı sonrasında proje alanında çalışan personellerimize destek olmak ve çalışmaları yerinde incelemek için kentsel dönüşüm proje alanımıza geldik. Yeni caddelerin, sosyal donatı alanlarının, ticaret merkezlerinin ve dayanıklı ve modern konutların hayata geçeceği proje alanımızda 74 yapının yıkımını gerçekleştirdik. Geriye kalan 6 yapının da yıkımını yaptıktan sonra proje alanımız inşaat çalışmalarına elverişli hale gelecektir” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası