banner
Gündem

Dinçer, muhtarlarla projeleri gezdi

baŞkan dİnçer ‘ortak akil İle Şehrİmİzİ beraber yÖnetİyoruz” belediye başkanı dr. evren dinçer, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek belediye projelerini gezdi. 2022 yılı yatırım planları hakkında istişarelerde bulunan dinçer, muhtarlardan..

Dinçer, muhtarlarla projeleri gezdi
banner

baŞkan dİnçer ‘ortak akil İle Şehrİmİzİ beraber yÖnetİyoruz”

belediye başkanı dr. evren dinçer, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek belediye projelerini gezdi. 2022 yılı yatırım planları hakkında istişarelerde bulunan dinçer, muhtarlardan gelen talepleri dinleyerek çözüm üretti.

evren dinçer, belediyeye ait piramit kafe sosyal tesislerinde düzenlenen ‘muhtar buluşmaları”nda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. başkan dinçer, şehirde sürdürülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. dinçer, tamamlanıp aile ve sosyal hizmetler İl müdürlüğüne teslim edilen sevgi evleri projesini ve çalışmaların hala devam ettiği kalanlar millet bahçesi ve bedir muhtar külliyesi”ni muhtarlar ile beraber gezdi.

başkan dinçer, muhtar buluşmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayarak şehrin her noktasına hizmetlerin ulaşması konusunda özen gösterdiklerini söyledi. dinçer, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında; “göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. muhtarlarımız, bizlerin en büyük yardımcıları konumundalar. sizler mahallelerinizdeki eksiklikleri, ihtiyaçları bizlere ilettiğiniz için fikir ve görüşlerinizi önemsiyoruz. bizlerin ortak bir amacı var; birlikte aksaray”a hizmet etmek. muhtarlarımız aracılığı ile şehrimizi ortak akılla, el ele yönetmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

toplantıda, muhtarlar adına söz alan muhtarlar derneği başkanı fikret dağ, aksaray”a kazandırdığı hizmetlerden dolayı başkan dinçer”e teşekkür plaketi takdim etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası