banner
Gündem

Dinçer, ‘Ortak aklı önemsiyoruz’

Şehrin tüm paydaşlarıyla istişare içerisinde bir yönetim anlayışı sergilediklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaf buluşmalarına devam ettiklerini söyledi. Son olarak Vehbi Bey Caddesindeki esnafların önerilerini ve taleplerini..

Dinçer, ‘Ortak aklı önemsiyoruz’
banner

Şehrin tüm paydaşlarıyla istişare içerisinde bir yönetim anlayışı sergilediklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaf buluşmalarına devam ettiklerini söyledi.

Son olarak Vehbi Bey Caddesindeki esnafların önerilerini ve taleplerini dinlediklerini dile getiren Dinçer, “Esnaflarla bir araya gelip sohbet ederek Aksaray’da yapılanlar ve yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız esnafımızla istişare etmek, fikir alışverişinde bulunmak ve Aksaray’ımız için yaptığımız çalışmaları ve yapacağımız projeleri bizzat anlatmak” dedi.

Kızılay şubesini de ziyaret eden Dinçer, Kızılay Şube Başkanı Turhan Akkurt ve Kızılay çalışanlarına başarılar diledi.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dinçer, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Aksaray’ımıza hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir”  diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası