banner
Gündem

Dinçer; ‘Şehir trafiğine yenilikçi çözümler üreterek’

50 METRELİK BULVAR YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNAN DİNÇER; ‘YENİ KAVŞAK ÇALIŞMAMIZ ŞEHİR TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK’ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 50 metrelik bulvar yolunda incelemelerde bulunarak yol güzergahında yapılacak trafik düzenlemeleri ve..

Dinçer; ‘Şehir trafiğine yenilikçi çözümler üreterek’
banner

50 METRELİK BULVAR YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNAN DİNÇER; ‘YENİ KAVŞAK ÇALIŞMAMIZ ŞEHİR TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 50 metrelik bulvar yolunda incelemelerde bulunarak yol güzergahında yapılacak trafik düzenlemeleri ve kavşak çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dinçer, 50 metrelik bulvar yolunun ilerleyen yıllarda şehir ulaşım aksları arasında en çok tercih edilen güzergahlar arasında olacağını işaret ederek “50 Metrelik bulvar yolumuzda akılı kavşak uygulamaları ve gerekli trafik düzenlemeleri ile şehrimizin geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi.

Önümüzdeki yıllarda şehirde görülebilecek araç sayısına bağlı olarak yoğunluk yaşanması öngörülen güzergahlarda akıllı trafik uygulamalarının hayata geçeceğini belirten Dinçer, “50 metrelik bulvar yolumuzda yapacağımız kavşak çalışması, şehir trafiğinin iyileştirilmesi için atılmış bir adım. Yaptığımız düzenlemelerle birlikte toptancılar sitesi kavşağında yaşanan yoğunluğun azaltılması ve trafiğin daha akıcı hale gelmesini planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray şehir trafiğini iyileştirmek için gerekli planlamaların yapıldığını ve uygulandığını sözlerine ekleyen Dinçer, “Şehir trafiğimizde yenilikçi çözümler üreterek trafik kaynaklı olumsuzlukları minimize ediyoruz. Ulaşımın rahat ve konforlu olmasını için trafikteki teknolojik gelişmeleri şehrimize entegre etmeyi sürdürüyoruz. Aksaray’ımızda trafik ve yaya güvenliğini sürdürebilir hale gelmesi için akıllı şehirler ve akıllı trafik uygulamalarını tek tek hayata geçiriyoruz. 50 Metrelik Bulvar yolu ile birlikte şehrimizin birçok noktasında trafik ile ilgili düzenlemelerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası