banner
Gündem

Dinçer, ‘Şehrimizi katılımcı anlayışıyla yönetiyoruz’

Toplumun her kesiminden vatandaş ile buluşmak için çeşitli programlar düzenlediklerini bildiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Şehrin sorunlarını çözüme kavuşturmada şehrin tüm paydaşları ile..

Dinçer, ‘Şehrimizi katılımcı anlayışıyla yönetiyoruz’
banner

Toplumun her kesiminden vatandaş ile buluşmak için çeşitli programlar düzenlediklerini bildiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Şehrin sorunlarını çözüme kavuşturmada şehrin tüm paydaşları ile istişare içerisinde olunması gerektiğine vurgu yapan Başkan Dinçer, 48 mahalle muhtarıyla buluştu. 3 grup şeklinde düzenlenen muhtarlar buluşması programında mahallelerin ihtiyaçları, sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Muhtarlardan aldığı talepleri karşılıksız bırakmayacaklarını dile getiren Başkan Dinçer, beraberindeki Başkan Yardımcılarına ve birim müdürlerine sorunların çözülmesi noktasında talimatlar verildiğini bildirdi. Muhtarlar, şehrin her noktasında yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekiplerine teşekkür etti. (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası