banner
Gündem

Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

‘engellİ vatandaŞlarimizin hayatini kolaylaŞtirmak İçİn Üzerİmİze dÜŞenİ yapacaĞiz” aksaray görme engelliler gençlik ve spor kulübü derneği başkanı ramazan dağ ve beraberindeki görme engelli vatandaşlar aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında..

Dinçer’e hayırlı olsun  ziyaretleri devam ediyor
banner

‘engellİ vatandaŞlarimizin hayatini kolaylaŞtirmak İçİn Üzerİmİze dÜŞenİ yapacaĞiz”
aksaray görme engelliler gençlik ve spor kulübü derneği başkanı ramazan dağ ve beraberindeki görme engelli vatandaşlar aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret ettiler.
görme engelli çocuklar dinçer”e çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
dernek başkanı ramazan dağ, yaptığı açıklamada derneği faaliyetleri hakkında bilgi verdi. sportif faaliyetlerde aksaray”ın adını başarıyla duyurduklarını ifade ederek bu konuda başkandan destek istedi.
aksaray belediye başkanı evren dinçer, engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunun altını çizerek; “bizler aksaray belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. sizlerin hayatını kolaylaştırmak için imkânlarımız dâhilinde ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız.” şeklinde konuştu.
dİnçer “her zaman engellİ
kardeŞlerİmİzİn yanindayiz”
aksaray engelli anneleri derneği başkanı gülay Öztürk ve beraberindeki heyet, aksaray belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
dernek başkanı Öztürk yaptığı açıklamada; “bizler engelli anneleri derneği olarak aksaray belediyesinin verdiği desteklerden çok memnunuz. yeni başkanımızın da her zaman engellilerin yanında olduğunu biliyoruz. sayın başkanımıza engellilere sağlayacağı katkılar ve şehrimize yapacağı güzel hizmetler için şimdiden teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.
dinçer ise nazik ziyaretlerinden dolayı aksaray engelli anneleri derneği başkanı gülay Öztürk”e ve beraberindeki heyete teşekkür ederek; “bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. onların kaliteli bir yaşam sürmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” şeklinde konuştu.
saĞlik camİasindan zİyaret
aksaray eğitim araştırma hastanesi yöneticileri belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ziyarete aksaray eğitim araştırma hastanesi İdari mali İşler müdürü metin güzel, aksaray eğitim araştırma hastanesi başhekim yardımcısı emine Özlem doğu, aksaray eğitim araştırma hastanesi müdür yardımcısı Özgür tülek, aksaray eğitim araştırma hastanesi sağlık bakım hizmetleri müdürü ayşe karanfil, aksaray eğitim araştırma hastanesi müdür yardımcısı ayşegül kılıçarslan ve aksaray eğitim araştırma hastanesi müdür yardımcısı fatih İçli katıldı.
 emlakçilar ve malİ
mÜŞavİrler”den zİyaret
emlakçılar ve mali müşavirler derneği başkanı uğur akbulut ve beraberindeki dernek yönetimi belediye başkanı evren dinçer”i ziyaret etti. emlakçılar ve mali müşavirler derneği başkanı uğur akbulut, geçici başkanlığını yürüttüğü bu derneği yeni kurduklarını açıklarken önümüze günlerde yeni başkanlarını belirleyeceklerini açıkladı. dernek başkanı uğur akbulut, dernek olarak belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun dileklerini iletirken yeni görevinde başarılar diledi.
31 mart mahalli İdareler yerel seçimlerinden sonra aksaray belediye başkanlığı koltuğuna oturan belediye başkanı evren dinçer”i, kosgeb İl müdürü hakan koçak, botaş aksaray sorumlusu kazım yılmaz ve aksaray Üniversitesi öğretim Üyesi doç. dr. arif baştuğ, ziyaret ederek ‘hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. kosgeb İl müdürü hakan koçak, botaş aksaray sorumlusu kazım yılmaz ve aksaray Üniversitesi öğretim Üyesi doç. dr. arif baştuğ evren dinçer”i tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.
 
baŞkan evren dİnçer”İ okul arkadaŞlari zİyaret ettİ
belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun ziyaretleri sürerken bir sürpriz ziyaret de okul arkadaşlarından geldi. okul arkadaşlarından bir grup belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret etti. yeni görevinde başkan dinçer”e başarılar diledi.
aksaray madenİ sanatkârlar esnaf odasindan zİyaret
aksaray madeni sanatkârlar esnaf odası başkanı murat tekin ve yönetim kurulu üyeleri belediye başkanı evren dinçer”i ziyaret etti.
belediye başkanı evren dinçer, aksaray madeni sanatkârlar esnaf odası başkanı murat tekin ve yönetim kurulu üyelerinin hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etti. yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden başkan dinçer yeni dönemde yapılacak çalışmalarda esnafların her zaman yanında olacaklarını vurguladı.
31 mart mahalli İdareler yerel seçimlerinde aksaray belediye başkanlığı koltuğuna oturan belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun temennisinde bulunan aksaray madeni sanatkârlar esnaf odası başkanı murat tekin ve yönetim kurulu üyeleri çiçek takdim etti.
İŞadamlarindan dİnçer”e “hayirli olsun” zİyaretİ
aksaray belediye başkanı evren dinçer”e iş dünyasından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İşadamları İlhan yerli, murat eskil ve beraberindeki heyet, dinçer”i makamında ziyaret ederek “yeni görevinde başkanımıza başarılar diliyoruz. allah hayırlı uğurlu hizmetler yapmayı nasip etsin.” dediler. dinçer ise “İş adamlarımız İlhan yerli ‘ye, murat eskil”e ve beraberlerindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederim ”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası