banner
Gündem

Diva Collection ile Aksaray giyim dünyası renklenecek

‘Şik gÖrÜnmek İsteyen bay ve bayanlarin en uĞrak noktasi olacaĞiz” aksaray”da giyim dünyasına yeni bir isim daha eklendi. İşletmeciliğini erdem ve ahmet yıldırım”ın yaptığı, diva collection hafta sonu düzenlenen törenle..

Diva Collection ile Aksaray giyim dünyası renklenecek
banner

‘Şik gÖrÜnmek İsteyen bay ve bayanlarin en uĞrak noktasi olacaĞiz” aksaray”da giyim dünyasına yeni bir isim daha eklendi. İşletmeciliğini erdem ve ahmet yıldırım”ın yaptığı, diva collection hafta sonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. yıldırım kardeşler; “kaliteyi ve uygun fiyatı bir arada bulmak isteyen tüm vatandaşlarımızı mağazamızda konuk etmekten onur duyarız. aksaray halkına daha iyi hizmetler sağlayabilmek açısından herkes tarafından beğenilen model ve çeşitleri  aksaray halkına sunmanın gururu ve sevincini yaşıyoruz.”dedi.
yerli ve yabancı pek çok marka ile alışveriş keyfini doyasıya yaşatmayı hedeflediklerini ifade eden yıldırım kardeşler; “diva olarak elbise sektöründe bay ve bayan kategorilerinde her zevke uygun, her bütçeye yönelik, birbirinden farklı ve güzel modelleri sizlere sunmaktayız. elbise ihtiyacınızda mağazalarımızı ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. yaz-kış aksaray halkına farklı model ve kreasyonlarla giyinmesi için zengin ve farklı ürün çeşidimizle hizmet veriyoruz. bayram”a özel indirimlerimiz olacak. tüm aksaray halkını muhsin çelebi mahallesi sofra lokantası arkasına açtığımız yeni giyim mağazamıza bekliyoruz.”diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası