banner
Spor

​Dostluk kazandı

aksaray” da 3 aralık dünya engelliler günü kapsamında protokol üyeleri ile işitme engelli vatandaşlar bir araya gelerek dostluk maçı yaptı. dağılgan spor salonu”nda düzenlenen müsabakaya vali yardımcısı mustafa duruk ve..

​Dostluk kazandı
banner

aksaray” da 3 aralık dünya engelliler günü kapsamında protokol üyeleri ile işitme engelli vatandaşlar bir araya gelerek dostluk maçı yaptı.
dağılgan spor salonu”nda düzenlenen müsabakaya vali yardımcısı mustafa duruk ve daire müdürleri katıldı. engelliler günü”ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için salon sporlarından biri olan futsal oynandı.
engelliler derneği aksaray Şube başkanı bekir kaya, “3 aralık tarihini sadece engelliler günü olarak değil, farkındalık günü olarak görüyoruz. engellilerin farkına varılması ve bu yönde etkinlikler yapmalıyız. burada aksaray protokolünden bir takım oluşturuldu ve işitme engelli kardeşlerimiz için bir salon turnası düzenlediler. bu tarz programlar ile engellilerin her zorluğu aşabileceğine inanıyoruz” dedi. foto-haber: Şeyda coŞar
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası