banner
Siyaset

Dr. Sertdemir, ‘Tüm Aksaray’ın aday adayıyım’

Doksanlı yıllardan itibaren Aksaray Devlet Hastanesi acilinde, birçok özel hastanede ve kendi özel polikliniğinde güler yüzlü olmasıyla tanınan ve hastaları bu şekilde tedavi ettiği bilinen Dr. İzzet Sertdemir, Aksaray’ın Merkez..

Dr. Sertdemir, ‘Tüm Aksaray’ın aday adayıyım’
banner

Doksanlı yıllardan itibaren Aksaray Devlet Hastanesi acilinde, birçok özel hastanede ve kendi özel polikliniğinde güler yüzlü olmasıyla tanınan ve hastaları bu şekilde tedavi ettiği bilinen Dr. İzzet Sertdemir, Aksaray’ın Merkez ilçesi dahil tüm bölgeleriyle birlikte AK Parti Milletvekili A. Adayı olduğunu belirtti. Aksaray’da Hasan Dağı, Su Üstü, Çöl, Oba, Bayıraltı ve Ekecik Bölgesindeki vatandaşlarla istişare ederek bu yola çıktığını ifade eden Sertdemir, “İlimize bağlı ilçelerin tamamındaki vatandaşlarımız 30 yılı aşan hizmetlerim nedeniyle adaylığımı desteklemektedir” dedi. Dr. İzzet Sertdemir hemşerilerimizin bu ilgilerine teşekkür ederek aday yapılması ve seçilmesi halinde bu güveni boşa çıkartmayacağını ve kendilerine en güzel şekilde hizmet edeceğini belirtti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası