banner
Gündem

Eğitim şehri Aksaray Çalıştayı tamamlandı

Aksaray Valiliği himayelerinde, Milli Eğitim Müdürlüğü Akademik Gelişimi Destekleme (AGED) Proje birimi koordinesinde 2 gün süren Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı sona erdi. Uluırmak Meslek Lisesinde düzenlenen Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı’nda, kentte yürütülen..

Eğitim şehri Aksaray Çalıştayı tamamlandı
banner

Aksaray Valiliği himayelerinde, Milli Eğitim Müdürlüğü Akademik Gelişimi Destekleme (AGED) Proje birimi koordinesinde 2 gün süren Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı sona erdi.

Uluırmak Meslek Lisesinde düzenlenen Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı’nda, kentte yürütülen veya planlanan eğitim faaliyetleri değerlendirildi ve bu çerçevede eğitimde nitelik ve kaliteyi artıracak adımların belirlenmesi amaçlandı.

Çalıştayda; akademik başarı, değerler eğitimi, sosyal-kültürel-sportif ve sanatsal faaliyetler, rehberlik faaliyetleri, okul-toplum-aile ilişkisi gibi temel konular ele alındı ve bu konularla ilgili olarak hazırlanacak raporlar, kitap haline getirilerek tüm okullara, ilgili birimlere ve kurumlara dağıtılacağı bildirildi.

Çalıştay İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler, Aksaray Üniversitesi öğretim üyeleri, Aksaray İl Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık çalışanları, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanları katıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası