banner
Siyaset

‘El birliği içinde yepyeni bir Türkiye inşa edeceğiz’

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıkıntıların halkın desteği ile çok kısa bir süre içinde çözüleceğini söyledi. CHP İl heyetinin 14 Mayıs..

‘El birliği içinde yepyeni bir Türkiye inşa edeceğiz’
banner

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıkıntıların halkın desteği ile çok kısa bir süre içinde çözüleceğini söyledi. CHP İl heyetinin 14 Mayıs seçimlerine ilişkin çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Keleş, şehrin her noktasında esnaflarla buluştuklarını ve vatandaşları dinlediklerini ifade etti.

KELEŞ, ‘ESNAFIMIZ, 14 MAYIS’I BEKLİYOR’

15 Mayıs sabahı tüm milletin yıllardır özlemini çektikleri adil, demokratik ve kaynakları halk için kullanılan bir ülkeye uyanacağını belirten Keleş, “Gündoğdu Caddesi’ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Girdiğimiz her işletmede işittiğimiz problem aynı. Ülkenin en büyük sorunlarından biri olan ekonomik kriz esnafın belini bükmüş durumda. Esnafımız artan dükkân kiraları ve maliyet giderlerinden yakınıyor. Neredeyse her gün gelen zamlardan ve vatandaşların alım gücünün düşmesinden dolayı yaşanan kriz sürüyor. Esnafımız başta olmak üzere tüm milletimiz büyük bir sabırsızlık içerisinde 14 Mayıs’ı bekliyor” dedi. Esnaflardan umutlarını yitirmemelerini isteyen Keleş, şöyle konuştu: “İktidara gelmemize çok az kaldı. Umutlarınızı kaybetmeyin. İktidarımızda herkes emeğinin karşılığını alacak. Tüm yüzlerin güleceği güzel günler çok yakın. El birliği içinde yepyeni bir Türkiye inşa edeceğiz.” Keleş, tüm bunların dışında Aksaray özelinde birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini söyledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası