banner
Özel

Emeklilerin promosyon kuyruğu

Türkiye’de emekli maaşlarına yapılan zam, bankaları da harekete geçirdi. Promosyonlar açık artırmaya dönüştü. Aksaray’da emekli müşterileri çekmek isteyen bankalar, ödemeleri 10 bin liraya kadar çıkarınca emekliler yüksek promosyon için özel..

Emeklilerin promosyon kuyruğu
banner

Türkiye’de emekli maaşlarına yapılan zam, bankaları da harekete geçirdi. Promosyonlar açık artırmaya dönüştü.

Aksaray’da emekli müşterileri çekmek isteyen bankalar, ödemeleri 10 bin liraya kadar çıkarınca emekliler yüksek promosyon için özel bankalar önünde kuyruk oluşturdu.

Yine özel bir bankanın promosyon kampanyası emekliler tarafından büyük ilgi gördü.  Kampanya için özellikle şehir merkezinde şubelerin önünde yığılmalar yaşandı. Tek sıra halinde bankaya giren 100 kişi öğle saatine kadar işlemlerini yaptırdı.

Emekli Ali Yıldız, “Devlet bankasından promosyon için özel bankaya geçtik. Kampanya inşallah ilaç gibi gelecek  diyerek  promosyon parasının yerinin şimdiden hazır olduğunu söyledi.

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyor. Bazı bankalar yaptıkları duyuru ile kampanyanın süresini 30 Eylül’e kadar uzattığı öğrenildi. Foto-Haber: Ali FURAT 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası