banner
Gündem

En anlamlı öğretmenler günü

kanser hastasi ÖĞretmene ÖĞrencİlerİnden sÜrprİz kutlama 24 kasım Öğretmenler gününde aksaray belediyesi ekipleri, belediye başkanı dr. evren dinçer”in talimatıyla 23 yıllık matematik öğretmeni olan ve bir yıldır kanser tedavisi nedeniyle..

En anlamlı öğretmenler günü
banner

kanser hastasi ÖĞretmene ÖĞrencİlerİnden sÜrprİz kutlama 24 kasım Öğretmenler gününde aksaray belediyesi ekipleri, belediye başkanı dr. evren dinçer”in talimatıyla 23 yıllık matematik öğretmeni olan ve bir yıldır kanser tedavisi nedeniyle okuluna gelemeyen tolga topçu için bir sürpriz hazırladılar.
aksaray”da abdülhamid fen lisesi okulu”nda matematik öğretmeni olarak görev yapan ancak kanser tedavisi nedeniyle bir yıldır okuluna gidemeyen tolga öğretmen için aksaray belediyesi ekipleri ve okul idaresi bir organizasyon yaparak öğrencileri tolga öğretmenin evine götürdüler. belediye personelleri ve okul öğretmenleri tarafından oluşan heyet tolga öğretmenin kapısını çaldı. kendisi gibi öğretmen olan eşi hatice topçu tarafından karşılanan ekip, tolga öğretmeni 24 kasım Öğretmenler günü nedeniyle ziyarete geldiklerini söyledi.
gÖzyaŞlarina hâkİm olamadi
ekipler karşısında çok şaşırarak memnuniyetini dile getiren tolga öğretmen asıl sürprizi dışarıdan gelen sesler karşısında yaşadı. balkona çıkan tolga öğretmen ‘24 kasım Öğretmenler günün kutlu olsun” pankartı ile seslerini duyuran öğrencilerini görünce gözyaşlarına hâkim olamadı. bu durum etrafta şaşkın bakışlarla öğrencileri izleyen vatandaşların duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu. eline mikrofonu alan tolga öğretmen balkondan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; “hepinizle gurur duyuyorum, derslerinize iyi çalışın doktor olun beni iyileştirin” dedi.
tolga öğretmen sözlerini şöyle sonlandırdı; “benim için çok büyük moral oldu belediye başkanıma ve öğrencilerime bu güzel sürpriz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah kısa süre içerisinde iyileşerek aranıza döneceğim” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası