banner
Siyaset

‘Enerjide de dışa bağımlılık bitecek’

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğindeki türkiye”nin, bölgesinde söz sahibi olduğunu ve enerjide de dışa bağımlığı bitirecek hamleler yapıldığını aktaran ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, bu durumun bazı çevreleri rahatsız..

‘Enerjide de dışa bağımlılık bitecek’
banner

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğindeki türkiye”nin, bölgesinde söz sahibi olduğunu ve enerjide de dışa bağımlığı bitirecek hamleler yapıldığını aktaran ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, bu durumun bazı çevreleri rahatsız ettiğine dikkat çekti. altınsoy, “türkiye”ye dair hiçbir hedefi, ideali olmayanlara prim vermeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.
türkiye”yi gelecek nesillere hediye etmenin azim ve kararlılığı içinde olduklarının altını çizen başkan altınsoy, “Ülkemize yönelik yapılan türlü saldırılara rağmen enerji kaynaklarımızı milletimizin istifadesine sunma kararlılığımızdan vaz geçmeyeceğiz” diye konuştu.
karadeniz”deki 540 milyar metreküplük doğalgaz keşfi sonrası bazı çevrelerden gelen tepkileri hatırlatan altınsoy, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “keşfettiler ama çıkaramazlar, bu keşif ekonomik getiri sağlamaz” gibi birçok olumsuz düşüncelere şahit olduk. milletimizin mutluluğunu paylaşmak yerine sükût eden, zihinlerindeki kirli düşüncelerle olumsuz hava estiren siyasetçileri de gördük. dünyanın 32 ülkesinde 443 nükleer güç santrali halen faaliyetteyken “türkiye nükleer enerjiye sahip olmasın” zihniyetiyle de karşılaştık. yarım asırdan fazla dünyanın kullandığı bu imkâna türkiye”nin de kavuşmasını istememelerinin sebebini elbette biliyoruz. cennet vatan bu ülkeye muhabbet duyan, refahına ve ekonomik bağımsızlığına dair yüreğinde zerre hassasiyeti olanın, enerjide yapılan hamlelere karşı çıkması mümkün değildir. bu vatanseverliği taşımayan, türkiye”ye dair hiçbir hedefi, ideali olmayan felaket çağırıcılarına prim vermeden cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan ile yolumuza devam edeceğiz. son 19 yıldır olduğu gibi 2023″e giden süreçte de milletimizle dayanışma içerisinde hareket edecek, ülkemizi birçok konuda olduğu gibi enerjide de hak ettiği yere çıkarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası