banner
Gündem

​Engelli ailelerinden Işıl Mantı’ya ziyaret

engelli derneklerinin kadınlardan oluşan aksaray temsilcisi, şube yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri ile ailelerinden oluşan heyetleri vali ali mantı”nın eşi işıl mantı”yı vali konağı”nda ziyaret etti. işıl mantı farklı alanlarda engellilere..

​Engelli ailelerinden Işıl Mantı’ya ziyaret
banner

engelli derneklerinin kadınlardan oluşan aksaray temsilcisi, şube yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri ile ailelerinden oluşan heyetleri vali ali mantı”nın eşi işıl mantı”yı vali konağı”nda ziyaret etti.
işıl mantı farklı alanlarda engellilere ve ailelerine yönelik faaliyetlerde bulunan dernek temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek dernek temsilcileri ve ailelerle bir süre görüşerek sohbet etti.
dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan işıl mantı: devletin sosyal devlet olma gereğini en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olduğunu, toplumda her bireyin bu noktada sorumluluk sahibi olarak bu konuda duyarlı olması gerektiğini belirtti.
ziyarette aile, çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürü eşi türkan aktürk ile Özel eğitim okul müdürü esra meşincigiller de katıldı. (haber merkezi)
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası