banner
Gündem

ERDOĞAN; ‘VAKİT TÜRKİYE VAKTİ DİYEREK YOLA ÇIKIYORUZ’

hedef yüzde 50″nin  üzerinde oy almak   hedef yüzde 50″nin üzerinde oy almak  ak parti”nin milletvekili aday tanıtım toplantısına eşi emine erdoğan ile katılan cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep..

ERDOĞAN; ‘VAKİT TÜRKİYE VAKTİ DİYEREK YOLA ÇIKIYORUZ’
banner

hedef yüzde 50″nin 
üzerinde oy almak  
hedef yüzde 50″nin
üzerinde oy almak 
ak parti”nin milletvekili aday tanıtım toplantısına eşi emine erdoğan ile katılan cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan, salondaki partililerce coşkuyla karşılandı. erdoğan, salondaki partililere eşi ile birlikte karanfil attı.
aksaray milletvekili adayları İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, mustafa serdengeçti ve muhammed aktaş toplantıya belediye başkanı haluk Şahin yazgı, İl başkanı hüseyin altınsoy, İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve kadın kolları başkanı ferhan polat ile birlikte katıldı.
erdoğan, konuşmasına, adayların 24 haziran”da yapılacak seçimlerde milletvekili adaylığı sıfatıyla "bu kutlu yola" çıktığını ifade eden erdoğan, türkiye”ye ve millete hizmet için hep birlikte çıktıkları bu yolculuğa devam edeceklerini dile getirdi. ak parti”nin 2002″den beri girdiği her seçimden birinci çıktığını anımsatan erdoğan, "2002 yılındaki seçimlerde yüzde 34 oy oranına uluşarak iktidar olduk. 2007 seçimlerinde bu oranı yüzde 47″ye çıkardık ve yine tek başımıza iktidar olduk. 2011 seçimlerinde yüzde 50 seviyesine ulaştık ve tek başımıza iktidar olarak yola devam ettik. 7 haziran 2015 seçimlerinde yüzde 41 düzeyindeki oy oranına rağmen tarihimizde ilk defa mecliste çoğunluğu sağlayamadığımız bir seçim yaşadık. biz, tek başımıza hükümet kuramadık ama diğer partiler de çoğunluğu sağlayıp milletin karşısına çıkamadılar. bunun üzerine 1 kasım 2015″de seçimleri yeniledik ve yeniden yüzde 49,5″lik oy oranıyla tek başımıza iktidara geldik. ayrıca 10 ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçiminde ve 16 nisan halk oylamasında yüzde 52″lik oy oranlarına ulaştık. Şimdi “vakit türkiye vakti” diyerek yola çıkıyoruz ve 24 haziran”da cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 50″nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedefliyoruz. aynı şekilde milletimizin en az yarısının desteğini alarak tbmm”de de güçlü bir grup kurmamız gerekiyor. bunların yolu da yine milletimizle olan gönül bağımızı güçlü tutmaktan geçiyor. cumhurbaşkanı adayınız olarak şahsım, milletvekili adaylarımız sizlerle el ele vereceğiz ve inşallah her iki seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. kardeşlerim, işte bu cesaret, bu heyecan, bu coşku allah”ın izniyle bizlere 24 haziran”da o beklenen neticeyi getirecektir" ifadelerini kullandı. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası