banner
Siyaset

Erel ‘Esnaf borçlarını ödeyemiyor’

aksaray milletvekili ayhan erel, iktidar partisi, muhalefet partisi ayrımı yapılmaksızın bir arada kalarak bu sorunların çözümünden yana acilen gerekli adımların atılması gerektiğini söyledi aksaray milletvekili ayhan erel, kurşunlu cami arkasında..

Erel ‘Esnaf borçlarını ödeyemiyor’
banner

aksaray milletvekili ayhan erel, iktidar partisi, muhalefet partisi ayrımı yapılmaksızın bir arada kalarak bu sorunların çözümünden yana acilen gerekli adımların atılması gerektiğini söyledi aksaray milletvekili ayhan erel, kurşunlu cami arkasında bulunan esnafları ziyaret etti. burada vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden erel, aksaray”da da tüm türkiye”de olduğu gibi ekonomik sıkıntıların can sıkıcı seviyede olduğunu, esnafın ssk, kira ve elektrik borçlarından dolayı bunalıma girdiğini söyledi.
vatandaşların faturalarını ödemekte zorlandığı bir dönemden geçildiğini söyleyen erel, bu süreçte iktidar partisi, muhalefet partisi ayrımı yapılmaksızın bir arada kalarak bu sorunların çözümünden yana acilen gerekli adımların atılması gerektiğini söyledi.
İyİ parti”nin vatandaşın hayrına olan hiç bir projeye hayır demediğini, demeyeceğini söyleyen aksaray milletvekili ayhan erel şöyle konuştu; “ziyaretlerimizde esnaflarımızın elektrik borçları, ssk prim borçları, kiralardan yana dert yandığını gördük. vatandaşlarımız en azından ssk primleri konusunda bir çözüm beklediklerini vurgulayarak, pandemi döneminde hükümetin bir kez olsun seslerine kulak vermesini istiyor. daha önce de esnafımız ve çiftçilerimizin sorunlarını gündeme getirmiş ve çözüm beklediklerini vurgulamıştık. fakat iktidar partisi vatandaşın bu çığlıklarını duymazdan geliyor. maalesef durum iyileşmek yerine günden güne daha da kötüye gidiyor. memleketimizin en büyük sorunu ekonomi haline gelmiş vaziyette. İnsanlar faturalarını ödeyemiyor, borçlar almış başını gidiyor. bizler milletimizin temsilcisi, milletimizin vekili olarak bu konuları gündeme getirmek durumundayız. getirmezsek görevimizi yapmamış oluruz. milletimiz diyor ki, “bu sorunları çözün, yoksa size oy yok!” ben inanıyorum ki, gerek türkiye genelinde gerekse güzel aksaray”ımda milletimiz ilk sandıkta, ilk seçimde gerekeni yapacak. vatandaşımız ‘sen bizi dinlemedin, biz de seni dinlemiyoruz” diyerek adeta demokrasi tokatı atacak. kötü günler geride kalacak, İyİ günler hepimizin olacak.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası