banner
Siyaset

Ertürk; ‘Esnaf kışın gelmesinden korkuyor’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve beraberindeki heyet kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak zamları değerlendirdi. Elektrik ve doğalgaz zamlarını her fırsatta dile getirdiklerini söyleyen Ertürk,..

Ertürk; ‘Esnaf kışın  gelmesinden korkuyor’
banner

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve beraberindeki heyet kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak zamları değerlendirdi.

Elektrik ve doğalgaz zamlarını her fırsatta dile getirdiklerini söyleyen Ertürk, “Esnaf yaz günü iş yapamazken kışın gelmesinden korkuyor” dedi.

Ertük; “Kiminle konuştuysak kışın gelmesi nedeniyle kaygılı. Esnaf ‘Yaz böyleyse, bu kış nasıl olacak?’ diye kara kara düşünüyor! Esnafımız endişeli, önümüzdeki kışı kepenk kapatmadan nasıl geçiririz, nasıl atlarız çabası içerisinde. Ülkeyi yönetenler, ekonomiyi elinde tutanlar, sorumluluk mevkiinde olanlar faiz düşürme, yükseltme inadından bir önce vazgeçip gelip bu esnafın halini görmek zorundadır” diye konuştu.

Esnafın mevcut sorunlarına çözüm bulunamaması halinde ülkede daha derin yaralar açılacağını vurgulayan Ertürk sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Esnaf ülkeyi ayakta tutan ana kolondur. Ülkemizdeki 2 buçuk milyon esnaf ülkemizin vergi veren, ülkemize gelir sağlayan kuruluşlarıdır. Eğer esnafımızın bu sıkıntılarına kulak verilmezse, bu sıkıntılara karşı önlem alınmazsa ve bu kış, bu karamsar tabloda geçerse gerçekten de esnafımızın hali nice olur.  Bu sarılamayacak hasarlara yol açar. Yalvarıyoruz artık hükümete; vergi aldığın, senin maaşını ödeyen bu esnafın derdine dön bir bak.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası